candidati concurs politie

Aglomerație mare la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Peste 400 de persoane doresc să aibă statutul de polițist.

 

Înscrierile pentru cele 45 de posturi vacante la IJP Prahova pot avea loc până mâine, 8 aprilie. Concurența este însă acerbă. Peste 400 de persoane au fost interesate până acum de posturile vacante scoase la concurs.

Un tânăr însă nu a avut baftă să se angajeze în Poliție. Asta pentru că are un tatuaj „la vedere”. Printre condițiile impuse pentru înscrierea la concurs, se numără și faptul că persoanele trebuie „să fie apte din punct de vedere medical, fizic și psihic; aptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne/comisiile și subcomisiile de concurs, ca urmare a examinării medicale, verificării îndeplinirii criteriilor antropometrice, existenței semnelor/tatuajelor neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară, verificării aptitudinilor fizice și, respectiv, evaluării psihologice, potrivit baremelor și/sau criteriilor aplicabile.

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...