posturi vacante angajari

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în administrația locală din Prahova, dar și la unități de învățământ din Ploiești și din județ. 

De exemplu, Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de electrician (un post), fochist treapta I (două posturi), instalator instalații termice (un post), instalator instalații sanitare (un post), muncitor necalificat (două posturi). Proba scrisă este programată pe 25 aprilie, iar interviul/proba practică pe 27 aprilie.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de auditor intern. Termenul limită de depunere a dosarelor este 11 aprilie, în timp ce proba scrisă are loc pe 20 aprilie, ora 10.00, iar interviul va avea loc pe data de 25 aprilie, ora 10.00.

Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator financiar III cu jumătate de normă. În acest caz, proba scrisă este programată pe data de 5 mai, ora 09.00, proba practică pe 9 mai, ora 09.00, iar interviul va avea loc pe data de 11 mai, ora 09.00.

Școala Gimnazială Vâlcănești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de secretar III (0,50 post). Concursul se va desfășura după următorul calendar: 21 aprilie, ora 09.00 - proba scrisă, 21 aprilie, ora 13.00 - proba practică, 21 aprilie, ora 14.00 - interviul.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de secretar șef. Pe 22 aprilie 2016, ora 14.00, este data limită pentru depunerea dosarelor. proba scrisă este programată pe 27 aprilie, ora 08.30, proba practică are loc pe 27 aprilie, ora 11.30, iar interviul este programat în aceeași zi, la ora 13.00.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de director executiv juridic. Proba scrisă este programată pe 10 mai, ora 10.00, iar interviul pe 12 mai, ora 10.00.