posturi vacante angajari

Luna aprilie vine la pachet cu scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante în spitalele din Prahova, dar și la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia“, Mizil organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare în cadrul Secției pediatrie. Proba scrisă are loc pe 5 aprilie 2016, ora 12:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

La Spitalul de Obstetrică Ginecologie sunt scoase la concurs șase posturi de asistente. Este vorba despre un post de asistent medical principal, în cadrul Secției Neonatologie I, de două posturi de asistent medical în Secția Neonatologie I, de două posturi la Compartimentul de Statistică și Informatică Medicală și de un post de asistent medical debutant, în cadrul Compartimentului de Statistică și Informatică Medicală. Concursul se va organiza după următorul calendar: 25 aprilie 2016, ora 11.00, proba scrisă la sala de consiliu, 29 aprilie 2016, ora 11.00, proba practică la secția/compartiment și 6 mai 2016, ora 11.00, proba interviu la sala de consiliu.

 

La Serviciul de Ambulanță Județean Prahova se organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții contractuale de execuție, vacante, respectiv un post de șofer autosanitară I pentru Compartimentul de consultații de urgență și transport sanitar neasistat și un post de muncitor calificat II (mecanic auto) pentru Serviciul mișcare și exploatare auto, atelier întreținere și reparații auto, revizie tehnică. Concursul este programat pe 22 aprilie 2016, ora 9.00 - proba scrisă, iar pe  25 aprilie 2016, ora 9.00 este programată proba practică.