pompa

 

 

Un muncitor care se urcase pe masina a murit strivit in drumul mastodontului, lovit de crengile unui copac. Autopompa a fost la un pas sa ii loveasca pe copiii care erau la gradinita din apropiere. Soferul a reusit sa evite tragedia si dupa ce a daramat doua garduri, a ajuns intr-un final cu autoutilitara intr-un sant.

Observatorulph.ro a publicat informația primară aici: Accident mortal la Pleașa

Scenele, dupa cum le descriu martorii, par desprinse dintr-un film de groaza. Oamenii spun ca barbatul de 70 de ani, mecanic pe autospeciala, se urcase pe platforma utilajului pentru a-l curata, dupa ce turnase beton in curtea unui localnic.

 

Colegul sau, aflat in cabina, parcase in panta, obligat de locul unde executasera lucrarea.

La un moment dat, masina a luat-o la vale, iar soferul nu a mai reusit sa o opreasca. Nu i-a ramas decat sa claxoneze in incercarea de a-i atentiona pe oamenii de pe strada sa fuga din calea sa.

Ca un tavalug, utilajul a rupt gardul dispensarului, l-a pus la pamant si pe cel al gradinitei, dar soferul a evitat impactul cu cladirea in care erau mai multi copii. Din pacate, colegul sau, aflat sus pe autopompa, a murit strivit de crengile unui copac de care nu s-a mai putut feri.

 

Localnicii spun ca e un mare noroc ca nu au fost si alte victime.

Politistii au deschis un dosar penal.Subinspector Liviu Tarus, Politia Rutiera Prahova: "Se pare ca autospeciala nu a mai putut fi stapanita din punct de vedere al sistemului de franare mecanic, a luat-o in sens descendent, a patruns prin gardul dispensarului si a iesit pe partea cealalta."Si inspectorii ITM vor face o ancheta pentru a stabili daca putem vorbi despre nerespectarea regulilor de protectie a muncii si daca cei doi barbati lucrau cu forme legale.
sursa: stirileprotv.ro

 

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...