victima incendiu alex sinaia

Familiile victimelor tragediei din club Colectiv au anunțat că vor da în judecată autoritățile sanitare pentru că tinerii ar fi murit cu zile în spitalele din România.

 

Printre cei care au anunțat public acest demers se numără și tatăl sinăianului Alex Hogea, care a murit după trei săptămâni de la incendiu, într-un spital din Viena la care a ajuns prea târziu.

Citește și Doliu la Sinaia, pentru Alex Hogea, a 60-a victimă din Colectiv!

Narcis Hogea: „fiul meu Alexandru a fost evaluat la un grad de ars de peste 50% zi de zi și, abia la plecarea în străinătate, în fișă apare că avea doar puțin peste 30% arsură. Vom afla în tribunal de ce au făcut asta”.

 

Prezent aseară la Antena 3, secretarul de stat Raed Arafat a spus că a simțit mâhnire, dezamăgire și dezorientare când a auzit că va fi dat în judecată pentru intervenția de la Colectiv: "Pot să spun mâhnit, pot să spun dezamăgit și un pic dezorientat cum să mă comport data viitoare. Eu tot o să iau cheia să mă urc în mașină, dar nu sunt sigur că alții o să o facă", a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

De asemenea, Raed Arafat s-a arătat dispus să plece din funcție, dacă se constată că el este problema "și nu sistemul".