tudorica politia sinaia dna

Marin Tudorică, fostul șef al Poliției din Sinaia, arestat la începutul acestui an, acuzat fiind de fapte de corupție, a fost plasat sub control judiciar.

 
Procurorii DNA Ploiești nu au mai solicitat prelungirea mandatului de arestare preventivă care a expirat la data de 13 martie.
Interesant, la doar o săptămână după ce Tudorică iese din spatele gratiilor, la sediul DNA Ploiești este citat în calitate de martor primarul din Sinaia, Vlad Oprea, iar câteva zile mai târziu, judecătoarea Roxana Popescu, magistrat în aceeași localitate, este adusă cu mandat în calitate de suspect.
 
Ancheta în ceea ce-l privește pe Tudorică viza, printre altele, o afacere imobiliară coordonată de fostul polițist. Acesta a concesionat de la Primăria Sinaia mai multe parcele de teren pe care a construit un ansamblu de locuințe de lux. Tudorică, reprezentat de un dezvoltator imobiliar, ar fi intrat în posesia acestor terenuri la un preț foarte avantajos, mult sub cel al pieței. Se întâmpla acest lucru în anul 2010 cu ajutorul judecătoarei Ruxandra Popescu, care a decis prin sentință judecătorească un preț mult mai mic al terenului decât cel practicat în mod normal de Primăria Sinaia. 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 17 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

Asfaltări pe Bulevardul Republicii din Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, în această perioadă, se vor executa lucrări de refacere a sistemului rutier pe Bulevardul Republicii...