tudorica politia sinaia dna

Marin Tudorică, fostul șef al Poliției din Sinaia, arestat la începutul acestui an, acuzat fiind de fapte de corupție, a fost plasat sub control judiciar.

 
Procurorii DNA Ploiești nu au mai solicitat prelungirea mandatului de arestare preventivă care a expirat la data de 13 martie.
Interesant, la doar o săptămână după ce Tudorică iese din spatele gratiilor, la sediul DNA Ploiești este citat în calitate de martor primarul din Sinaia, Vlad Oprea, iar câteva zile mai târziu, judecătoarea Roxana Popescu, magistrat în aceeași localitate, este adusă cu mandat în calitate de suspect.
 
Ancheta în ceea ce-l privește pe Tudorică viza, printre altele, o afacere imobiliară coordonată de fostul polițist. Acesta a concesionat de la Primăria Sinaia mai multe parcele de teren pe care a construit un ansamblu de locuințe de lux. Tudorică, reprezentat de un dezvoltator imobiliar, ar fi intrat în posesia acestor terenuri la un preț foarte avantajos, mult sub cel al pieței. Se întâmpla acest lucru în anul 2010 cu ajutorul judecătoarei Ruxandra Popescu, care a decis prin sentință judecătorească un preț mult mai mic al terenului decât cel practicat în mod normal de Primăria Sinaia. 

 


Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...