tudorica politia sinaia dna

Marin Tudorică, fostul șef al Poliției din Sinaia, arestat la începutul acestui an, acuzat fiind de fapte de corupție, a fost plasat sub control judiciar.

 
Procurorii DNA Ploiești nu au mai solicitat prelungirea mandatului de arestare preventivă care a expirat la data de 13 martie.
Interesant, la doar o săptămână după ce Tudorică iese din spatele gratiilor, la sediul DNA Ploiești este citat în calitate de martor primarul din Sinaia, Vlad Oprea, iar câteva zile mai târziu, judecătoarea Roxana Popescu, magistrat în aceeași localitate, este adusă cu mandat în calitate de suspect.
 
Ancheta în ceea ce-l privește pe Tudorică viza, printre altele, o afacere imobiliară coordonată de fostul polițist. Acesta a concesionat de la Primăria Sinaia mai multe parcele de teren pe care a construit un ansamblu de locuințe de lux. Tudorică, reprezentat de un dezvoltator imobiliar, ar fi intrat în posesia acestor terenuri la un preț foarte avantajos, mult sub cel al pieței. Se întâmpla acest lucru în anul 2010 cu ajutorul judecătoarei Ruxandra Popescu, care a decis prin sentință judecătorească un preț mult mai mic al terenului decât cel practicat în mod normal de Primăria Sinaia. 

 

 

 

Mai multe articole
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Comitetul de coordonare al CSM Ploiești se reunește astăzi. Consilierii speră să primească situația oficială a contractelor

  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Curtea Supremă dă astăzi sentința în dosarul Bădescu-Ghiță. Acuzațiile procurorilor DNA

  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Consilierul primarului Robu a găsit vinovatul pentru prăbuşirea porţii de la intrare în Timişoara care a omorât un om -VIDEO