giratoriu politist

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Trafic de coșmar pe centura Ploieștiului, un echipaj de poliție a fost trimis în zonă pentru fluidizarea circulației rutiere. 

 

Închiderea circulației pe DN 1B, la Blejoi, pentru reparația pasajului CFR, a transformat traficul de pe centura Ploieștiului într-un test de răbdare al șoferilor.

Ieri, șoferii au fost nevoiți să aștepte în coloană mai bine de o jumătate de oră pentru traversarea intersecției din sensul giratoriu suspendat de la Păulești.

 

Tot ieri, noul șef al Poliției Rutiere Prahova, după pensionarea comisarului Ștefan Crivăț, subcomisarul Adrian Iacob, a decis dirijarea circulației de către mai multe echipaje, mai ales la orele cu trafic intens. 

Așa se face că în această dimineață, un cititor ne-a trimis fotografia alăturată cu mesajul: "Mulțumiri polițiștilor, care ne-au scutit de stres. Să sperăm că minunea nu ține doar o zi, ci până la finalizarea lucrărilor la pasajul CFR de la Blejoi (n.r. termenul anunțat de CFR este 27 martie, ora 20:00)"