sorin buduleanu

Energia și perseverența îl caracterizează pe Sorin Buduleanu, un prahovean de 28 de ani, licențiat în Jurnalism la Universitatea din București. După o perioadă agitată, în care a experimentat mai multe sfere de muncă, tânărul din orașul Plopeni a conchis. Mânat de principiul „faci ce-ți place, faci cu plăcere“, a pornit un business într-un domeniu considerat de unii infantil, la propriu, dar și la figurat.

 

La începutul lui 2012, Sorin și prietena sa, Ioana (26 de ani), absolventă a Universității de Medicină din București, și-au deschis propria afacere, în domeniul petrecerilor pentru copii. Concret, cei doi și încă două tinere formează echipa „FUNtastic Fiesta“ și se ocupă cu servicii pentru evenimentele celor mici: animație, decorațiuni și aranjamente din baloane, jocuri, concursuri și activități educative pentru copii. Deși începutul a fost lent, ambiția și entuziasmul tinereții au antrenat mica afacere, care, în câțiva ani, a devenit o sursă indispensabilă de venit și un nume cunoscut pe plan local. Sunt multe săptămâni în care profitul firmei se măsoară în patru cifre și în care Sorin, liderul și omul cu cele mai multe atribuții din echipă, câștigă aproape 1.000 de dolari. „Am plantat o sămânță și am crescut cu pasiune și încredere un pom, din care culeg roadele“, spune el. „Adevărul Financiar“ a petrecut o zi alături de un tânăr care a reușit să îmbine talentul de a distra copii cu nevoia de a se întreține, într-o afacere care îi aduce numeroase satisfacții.

Citește mai mult: adev.ro/o49yzw

 

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...