zambete la plic

Asociaţia DeVision in parteneriat cu doua scoli prahovene lansează a treia ediţie a proiectului "Zâmbete la plic" al cărui scop este să aducă un zâmbet pe feţele românilor.
 
Astfel, in perioada 18-20 martie, de vineri pana duminica, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, elevii si cadrele didactice ale celor sase scoli si licee vor imparti mesaje optimiste in zona centrala a orasului Mizil.
 
Dacă în anii trecuți, voluntarii Asociaţiei au împărţit plicuri cu mesaje frumoase în diferite zone din capitală (Parcul Cişmigiu, Gara de Nord, zona centrală a oraşului) sau au pus mesaje în filialele Bibliotecii Metropolitane, anul acesta s-au alăturat proiectului și 17 școli din Bucuresti,Sibiu, Buzau, Craiova, Mizil, Reșița, Târgoviște, Pucioasa, Pascani, Iasi,Bacau, Videle, Moldova Veche, Pascani, Lerești (Argeș).
 
Astfel, peste 2000 de elevi și 70 cadre didactice au scris aproximativ 10.000 de mesaje pe care le vor împărți în orașele lor, în data de 20 martie 2016, cu ocazia Zilei Fericirii, pentru a le aduce un zâmbet pe chip tuturor celor care vor primi aceste gânduri bune sub forma unor "zâmbete la plic".