perchezitii baicoi

Polițiștii au descins ieri în cartierele rău famate ale Ploieștiului, fiind aplicate 32 de amenzi și reținerea a trei suspecți de furt.

Comunicatul IJP Prahova:

 

Razie desfășurată în zona cartierelor Radu de la Afumaţi și Nord soldată cu depistarea a 4 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni și cu aplicarea a 32 de sancțiuni contravenționale

  • În intervalul orar 14-16, polițiștii Secției nr. 2 au organizat o razie în zona cartierelor Radu de la Afumaţi și Nord, având ca scop respectarea legalităţii privind efectuarea actelor de comerţ în pieţele aflate pe raza de competenţă, combaterea și prevenirea faptelor antisociale, precum șidepistarea persoanelor care comit infracţiuni şi luarea de măsuri împotriva acestora. Au fost verificate 21 de societăți comerciale, controlate 42 de autovehicule, legitimate 85 de persoane și aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.360 lei.

Judiciariști din cadrul aceleiași secții au efectuat descinderi la domiciliile a doi bărbați bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, reuşind recuperarea prejudiciului cauzat. Cei doi au fost conduşi la sediul secţiei, finalizându-se, astfel, materialul probator și luându-se măsura reţinerii pe 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la această infracţiune. Aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de sesizarea a instanţei de judecată în vederea emiterii de mandate de arestare preventivă.

          Tot în cadrul raziei, s-a reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea unui furt din auto, precum și a altei persoane bănuite de comiterea unui alt furt, săvârșit în vestiarul unui magazin.