Comisar sef Emil Manta

Comisarul șef Emil Manta, fost adjunct al Școlii de Poliție Câmpina, dar și fost director general administrativ al Academiei de Poliție Ioan Cuza din București, a cărui firmă a câștigat o licitație de peste 100.000 de euro pentru amenajarea unui parc la comanda Primăriei Câmpina.

 
Societatea  Cartagris Limited SRL Câmpina, aparținând familiei fostului polițist, a câștigat recent un contract cu Primăria Câmpina, în urma unei licitații publice.
 
Cartagris va amenaja parcul Durbac din Câmpina, situat la ieșire din oraș spre Sinaia, în cartierul Câmpinița. Suprafața terenului este de aproximativ 1300 m p, iar valoarea contractului este de 480.838 lei fără TVA.
 
Cu acești bani vor fi amenajate alei pietonale, spațiu de joacă pentru copii, spații verzi, vor fi montate coșuri și mobilier urban.
 
În același parc va fi amenajat și un spațiu pentru fitness, dar administrația locală va aloca altă sumă de bani pentru echipamentele pentru sport în aer liber.
 
Conform datelor de la registrul comerțului, societatea Cartagris avea în anul 2014 doar patru angajați, iar obiectul de activitate era producție de energie electric.