post vacant primarie

La nivelul județului au fost scoase la concurs mai multe locuri de muncă la nivelul consiliilor locale, în primării, dar și în unități de învățământ și spitale.

De exemplu, Consiliul Local Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, inspector, clasa I, gradul profesional superior, treapta de salarizare 3, de inspector clasa I, gradul profesional debutant în cadrul compartimentului cadastru, fond funciar, agricultură şi protecţia plantelor și de inspector clasa I, gradul profesional debutant în cadrul compartimentului de protecţia mediului.

Primăria Râfov organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de inspector II Compartimentul Registratură, secretariat şi relaţii cu publicul, precum și pentru un post poliţist local II din cadrul Biroului Poliţia Locală din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului. Termenul limit de depunere a dosarului este 17 martie. Pe 28 martie, ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar pe 29 martie, ora 14.00, proba interviu.

 

Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de muncitor fochist. Termenul limitp de depunere a dosarului este 22 martie 2016, ora 15.00, pe 30 martier, ora 12.00, fiind programată proba scisă, iar pe 30 martie, ora 14.00, interviul.

La Ploiești sunt scoase la concurs patru posturi la Grădiniţa STEP BY STEP  cu Program Prelungit și Program Normal ”Rază de Soare”. Este vorba despre trei posturi de îngrijitor și un post de muncitor calificat (mecanic întreținere).