Ploieșteanul Mihai Constantinescu, cunoscut pe Facebook ca având numeroase inițiative civice, a filmat gunoaiele depozitate ilegal într-o zonă superbă, Dealu Mare, aflată la nici 20 de km de Ploiești.

 

Postarea lui Mihai Constantinescu pe Facebook

"Vai luume ! Am avut drum pe la tara prin zona Dealul Mare PH, si am fost dezgustat de ce am vazut acolo intr-o comuna care are de altfel un cadru natural demn de invidiat. Normal ca nu o sa avem niciodata curatenie la castelul Bran sau la Castelul Huniazilor, pe Transalpina, Transfagarasan sau in Apuseni, daca nu incepem sa avem frumos si acasa pe la fiecare dintre noi. Ordinea si Disciplina este ceva care se mentine, nu ceva care se face peste noapte si doar acolo unde ne vede lumea ... Pacat !"

 
Trebuie data armata jos din pod !

 

Am avut drum pe la tara prin zona Dealul Mare PH si am fost dezgustat de ce am vazut acolo intr-o comuna care are de altfel un cadru natural demn de invidiat. Normal ca nu o sa avem niciodata curatenie la castelul Bran sau la Castelul Huniazilor, pe Transalpina, Transfagarasan sau in Apuseni, daca nu incepem sa avem frumos si acasa pe la fiecare dintre noi. Ordinea si Disciplina este ceva care se mentine, nu ceva care se face peste noapte si doar acolo unde vede lumea ... Pacat !

Posted by Partidul Lui Mihai - Candidat independent on 5 Martie 2016