upc romania

UPC Romania a deschis un magazin in Mizil, pentru a fi mai aproape de clientii sai din acest oraş. Magazinul UPC, situat in Str. Blajului, bloc 20B, parter, reflecta o abordare moderna a relatiei cu clientii, avand un design interior inovator si primitor. Acesta dispune de o suprafata de 94 m², iar modul in care este amenajat spaţiul le permite vizitatorilor sa interactioneze cu produsele si serviciile UPC (televiune digitala, DVR, HD, Wi-Fi, etc.).

 

Pentru a testa universul digital UPC, magazinul dispune de o zona demo TV dotata cu doua televizoare full HD, unde vizitatorii pot experimenta imagini de 5 ori mai clare decat cele standard. Pentru o experienta completa, vizitatorii magazinului au acces si la un laptop si o tableta pe care pot testa internetul Fiber Power 500 Mbps. Toti vizitatorii primesc acces gratuit la internet, prin Wi-Fi. Consilierii UPC din magazin sunt la dispozitia vizitatorilor cu detalii referitoare la serviciile digitale si aplicatiile disponibile, dar si cu informatii personalizate (privind contul de abonat, factura etc). Magazinul este prevazut cu trei birouri si este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17.00.

A fi aproape de clienti, inseamna pentru UPC a oferi acces la tehnologie, de a testa produsele noastre pentru oricine doreste o experienta de top

 

UPC Romania, unul dintre principalii jucatori de cablu si broadband din judetul Prahova a intrat in Mizil in anul 2015 prin achizitia retelelei TITA & Company si continua sa investeasca – a construit o retea noua si moderna pentru clientii din Mizil, oferind televiziune digitala la o calitate superioara si internet de mare viteza si a creat o o echipa locala formata din 10 angajati.

(P)