conducator auto retinut

Polițiștii au reținut conducătorul unui autoturism și urmează să-l prezinte cu propunerea de arestare preventivă.Motivul? Joi după-amiază, în jurul orei 15:45, polițiști din Cocorăştii Colţ – Postul de Poliţie Brazi, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timp ce se deplasau pe strada Costache Negruzi, au observat un autoturism, care circula în mod sinuos.

 

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, care au urmărit autoturismul pe o distanţă de aproximativ 400 metri și l-au  blocat în dreptul unui imobil de pe aceeaşi stradă.

Conducătorul auto a refuzat să prezinte lucrătorilor de poliţie documentele de identitate, emanând halenă alcoolică şi având un comportament recalcitrant. Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, domiciliat în Ploieşti. Întrucât a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti în vederea prelevării de mostre biologice, a anunțta IPJ Prahova

„Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice. Totodată, a fost luată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar polițiștii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunerea de arestare preventivă”, precizează sursa citată.

 

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 7 Poliție Rurală Cocorăştii Colţ.