Un agent de 28 de ani, adjunctul șefului de post de la Albești Paleologu, a demonstrat că este un aparator al legii...chiar și în timpul liber.

 

Petre Nițu se îndrepta spre Ploiești cu mașina personală, iar în Valea Călugarească a observat cum o femeie fura vin de la poarta unui localnic.

Imediat, polițistul, chiar dacă se afla în afara orelor de program, a intrat în ațtiune. Și-a anunțat colegii, iar mașina în care se urcase suspecta a fost opritaă în trafic.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, cunoscută pentru furturi din buzunare, apucase să ia de pe taraba de la poarta omului trei bidoane a câte 5 litri fiecare, pline cu vin.

 

Acum, în loc să petreacă cu băutura furată este cercetată pentru furt și s-a ales cu dosar penal.

UPDATE Comunicatul IJP Prahova 
SURPRINSĂ ÎN FLAGRANT DE UN POLIȚIST ÎN TIMPUL LIBER

Un polițist aflat în timpul liber a surprins în flagrant un furt de băuturi alcoolice. Cerând sprijinul colegilor săi, persoanele depistate au fost reținute.

 

Joi, 18 februarie, în jurul orei 12.00, un polițist aflat în afara orelor de program, a surprins o femeie care ar fi sustras 3 recipiente cu băuturi alcoolice, ce continueau 5 litri fiecare, expuse la vânzare în fața curții unui imobil din Valea Călugărească.

Persoana bănuită, profitând de neatenția proprietarilor, a luat pet-urile, s-a urcat într-un autoturism, după care s-a deplasat spre municipiul Ploiești. Polițistul, agent în cadrul Postului de Poliție Albești-Paleologu, și-a informat imediat colegii, care au oprit autovehiculul pentru control.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru furt.