Trei tineri din Ploiești au transmis pe adresa redacției un mesaj prin care cer votul cititorilor observatorulph.ro în competiția  RedBull Can You Make it 2016.

 

Mesajul tinerilor:

Noi suntem 3 tineri din Ploiesti, Romania. Suntem studenti fiecare dintre noi incercand sa aduca o schimbare in societata in care traim. Eu sunt Presedintele unui ONG Business Organization For Student, student in Bucuresti la ASE Marketing , Corina studiaza  politica in afara in Uk, iar Stefania este studenta la ASE Cibernetica.

 

Noi trei ne-am inscris in concursul de la RedBull Can You Make it 2016. http://www.redbullcanyoumakeit.com (pentru mai multe info).

Noi vrem sa reprezentam Romania, Ploiestiul si ASE-ul pe plan international, sa le aratam strainilor ca studentii romani pot mai mult decat isi imagineaza ei si sunt capabili de a castiga competitia RedBull. 

Numai ca noi singuri, nu putem sa ne promovam la fel de bine. Si pentru ca  reliza ceea ce ne-am propus toti trei, de a aduce la cunostinta strainilor ca Romania este o tara capabila, avem nevoie de voturi, de votul romanilor. 

Si ne-am gandit sa apleam la voi. Noi am facut un filmulet montat si editat de noi, si este pe youtube care deja are 4,000 de vizualizari si peste 70 de comenturi de la studeti de la nationalitati diferite.   Aici este pagina noastra de concurs http://www.redbullcanyoumakeit.com/applications/4419/. Noi avem nevoie de promovare pe reletele sociale.

Deci ce spuneti, vreti sa ajutati acesti tineri romani in aceasta competitie ?