Un prahovean, o barladeanca si un sucevean vor sa plece in aventura vietii lor. Vorbim despre 3 studenti care isi doresc sa promoveze costumele populare romanesti in intreaga Europa, purtandu-le in timp ce concureaza in provocarea "Red Bull Can You Make It".

 

Echipa #ROproud a decis sa promoveze portul national romanesc cu ajutorul acestui concurs ca fiind uniforma lor, fiind studenti la facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti, sunt un grup de tineri mandri de faptul ca sunt romani.

Acestia sunt nevoiti ca pana in data de 25 februarie sa se claseze intre primele 16 echipe din Romania pentru ca mai apoi sa intre in urmatoarea etapa si anume jurizarea, unde ideea lor unica are sanse extrem de mari sa treaca mai departe si sa-i vedem peste doar doua luni in fotografii din diverse capitale ale Europei imbracati in ilice, ii si palari cu steagul Romaniei.

Link pentru votare : http://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/5082/

 

Bitu Mihai este prahoveanul care acum cativa ani a fost presedintele Consiliului Judetean al Elevilor din Prahova si a reprezentat cu succes elevii din judet, iar acum impreuna cu Chiper Alexandra si Paduraru Andrei (ambii studenti la SNSPA in Bucuresti) isi doreste sa arate ca romanii se descurca in orice situatie prin inteligenta si perserverenta.

Cele 4 echipe alese vor pleca intr-o cursa prin Europa si vor fi nevoiti sa plateasca absolut totul doar cu doze de Red Bull, punand la incercare capacitatile acestora de negustori in diferite situatii. Chiar daca au nevoie de mancare, cazare sau transport pentru a ajunge in diferite destinatii, ei vor trebui sa convinga oamenii sa ii ajute fara a plati.

Aventurile de neuitat reprezinta singurul premiu al acestui concurs pentru ei, dat fiind faptul ca vor calatori timp de o saptamana prin Europa.Vor concurs impotriva studentilor din 56 de tari diferite, urmand ca in timpul concursului 164 de echipe sa alerge dintr-un punct in altul al europei in acelasi timp. Acestia vor pleca din 5 puncte diferite : Edinburgh, Berlin, Praga, Florenta si Barcelona, insa destinatia finala ramane necunoscuta pentru participanti, urmand ca in timpul competitiei sa ajunga dintr-un oras in altul al Europei.

 

De ce sa votati echipa #ROproud ?

Sunt 3 tineri studenti care considera ca isi pot reprezenta cu mandrie tara, iar Mihai ne-a contactat in speranta ca oamenii din Prahova se vor unii si il vor ajuta sa stranga voturile de care are nevoie pentru a ramane in cursa.

In momentul de fata se afla pe locul 9, insa au scazut 5 pozitii dupa ce ieri se aflau pe pozitia a 4-a si chiar a 3-a, insa lupta este destul de acerba si oamenii din diferite orase s-au mobilizat pentru a-si sustine tinerii, asa ca a venit momentul sa ii ajutam si noi pe ei pentru a demonstra faptul ca Prahova inca are tineri cu potential.

 

Acestia pot fi votati accesand urmatorul link : http://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/5082/