spital muncitori ploiesti movila

Cei șase muncitori de la o schelă din Băicoi au acuzat că se simt rău după ce au mâncat împreună de dimineață. Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță și de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului și au transportat bărbații la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Ploiești, cu suspiciunea de toxiinfecție alimentară.

 

Bărbații acuzau stări de vomă, dureri de cap și amețeală, simtome întâlnite în cazul unei toxiinfecții alimentare. Numai că, potrivit diagnosticului ulterior nu a fost vorba despre așa ceva. Cei șase bărbați, cu vârste între 24 și 50 de ani, nu au rămas internați în spital.

Citește și: Muncitorii de la o sondă din Prahova au ajuns de urgenţă la spital

Toți cei șase bărbați au fost diagnosticați cu sindrom dispeptic, care apare ca urmare a unei mese bogate sau a consumului unor alimente bogate în grăsimi. Prin urmare, la spital s-a infirmat diagnosticul de suspiciune de toxiinfecție alimentară.

Cei șase bărbați au primit îngrijiri medicale, rețetă, dar și un set de recomandări cu privire la un regim alimentar pe care trebuie să îl urmeze.