oferte cfr

Două bilete la preț de unul, de Valentine s Day și de Dragobete. În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2016, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți. 

„Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din agentiile si staţiile CFR”, a anunțat CFR Călători.

„În plus, în luna februarie sărbătorim iubirea oferind îndrăgostiților posibilitatea de a-și declara public dragostea, la megafonul din Gara de Nord”, se arată în comunicatul de presă al CFR Călători. Două bilete la preț de unul, de Valentine's Day și Dragobete.

Potrivit anunțului CFR, reducerea de 50% se acordă la tariful întreg la clasa I şi clasa a II-a, numai la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren IR, pe aceeaşi rută şi în aceeaşi zi. Pe lista trenurilor unde biletele sunt la preț redus de 50% se numără și IR 1631 (Bucureşti Nord pl. 07.00 – Braşov sos. 09.37) şi 1538 (Braşov pl. 20.42 – Bucureşti Nord sos. 23.10) pe ruta Bucureşti Nord – Braşov şi retur.