temperaturi atmosferice

Începând de astăzi, de la ora 8.00, a intrat în vigoare o informare meteorologică de precipitații, dar și de ninsori la munte.

Temporar va ploua în toate regiunile, iar la munte vor fi şi ninsori. Izolat cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15...20 l/mp, a anunțat ANM, care a precizat că, la munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 80 km/h şi local va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada. Intensificări ale vântului vor fi pe arii restrânse şi în celelalte regiuni, cu precădere în sudul Banatului, unde trecător se pot depăşi viteze de 60...65 km/h.

La această oră, la Vârful Omu este chiciură, iar temperaturile atmosferice au coborât la minus 6,8 grade Celsius. La Câmpina sunt 2,8 grade Celsius, iar cerul este acoperit, în timp ce la Ploiești se înregistrează 3,8 grade Celsius și sunt înregistrează precipitații.

Informarea meteorologică de vreme rea este valabilă până mâine, la ora 14.00.

Date fiind temperaturile scăzute din timpul nopții, SDN Ploiești a actionat cu 18 autoutilaje și au fost răspândite 6 tone de material antiderapant pe DN 1, pe DN 1A și pe DN 71.

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...