După ce observatorulph.ro a publicat articolul Cum arată DJ 102D, cel mai prost drum din Prahova, o echipă de muncitori a fost filmată de un cititor în timp ce plomba gropile cu...nisip și pietriș! Observatorulph.ro solicvită public conducerii Consiliului Județean Prahova să nu plătească din bani publici această lucrare de toată jena!

 

Mesajul cititorului observatorulph.ro:

"Va transmit cateva imagini cu DJ 102D care face legatura intre orasul Mizil si com Baba Ana si Boldesti Gradistea, cu marea plombare cu nisip si pietis a Consiliului Judetean Prahova. In clipul video se vede chiar si echipa care a participat la minunata lucrare care a rezistat pana la prima ploaie. Domnii care au gandit-o au sperat ca vine inghetul, dar nu a fost asa. Sunt curios daca drumul apare acum asfaltat sau reparat cu plombe asfaltice. Atat eu in calitate de navetist cat si cetatenii celor doua comune v-am fi recunoscatori daca ati publica aceste imagini revoltatoare!". 

UPDATE Potrivit reprezentanâilor CJ Prahova, în iarnă s-a apelat la astuparea gropilor cu nisip și pietriș pentru că temperatura scăzută nu permitea plombarea cu asfalt. Licitația este în curs de desfășurare, iar după data de 15 martie va începe reparația drumurilor județene.