strazi campina sparte

Mai multe străzi din municipiul Câmpina vor fi sparte în aceste zile, pentru reabilitarea conductei de aducţiune, conductei de transport şi reţelelor de distribuţie apă potabilă.

Primăria Câmpina a anunțat că, „în vederea finalizării lucrărilor pentru proiectul “Reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă”, ce se defăşoară pe raza municipiului Câmpina, în perioada următoare se execută spargeri în carosabil şi trotuare, pe următoarele străzi: B-dul Nicolae Bălcescu, Calea Doftanei, Str.Fabricii, Str.Târgu Mureş și strada Bobâlna”.

Termen de finalizare al lucrării 31 martie 2016. „Prin reabilitarea acestor conducte din sistemul de alimentare cu apă se va îmbunătăţii calitatea apei potabile furnizată populaţiei, asigurarea alimentării continue cu apă potabilă şi micşorarea pierderilor din reţea”, a anunțat Primăria Câmpina, care își cere scuze cetăţenilor şi participanţilor la trafic „pentru disconfortul creat şi vom face tot ceea ce este necesar pentru limitarea efectelor nedorite şi   finalizarea lucrărilor la termenul propus”.