Coincidenţă macabră în accidentul care s-a produs vineri dimineaţă pe Centura de Vest a Ploieştiului, soldat cu cinci morţi şi 28 de răniţi. Una dintre victimele care a murit, un băiat de 19 ani, avea exact acelaşi nume cu şoferul basculantei în care s-a înfipt autobuzul.

 

 Cinci persoane au murit în accidentul de circulaţie care s-a produs vineri dimineaţă pe DN 1, pe Centura de Vest a Ploieştiului. Potrivit informaţiilor oferite de Poliţia Prahova, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autobuz a intrat în plin în spatele unei basculante care circula regulamentar, fără a exista urme de frânare.

Victimele decedate sunt şoferul autobuzului, un bărbat de 43 de ani, un licean în clasa a XII-a, de 19 ani, un bărbat angajat al Penitenciarului Ploieşti, de 33 de ani, precum şi alte două persoane, un bărbat de 58 de ani şi o femeie de 42 de ani, navetişti în autobuzul care venea de la Măneşti spre Ploieşti.

 

O coincidenţă macabră face ca pe elevul de clasa a XII-a să-l cheme exact la fel ca pe şoferul basculantei. Potrivit unei colege a liceanului, care a venit să-l caute la spital, trimisă de diriginta clasei, pe tânăr îl cheamă Şerban Constantin şi este din Cocorăştii Colţ.

Băiatul a fost căutat de mama sa mai întâi la UPU Ploieşti şi, pentru că nu l-a găsit, a mers la locul accidentului, unde, din nefericire, a primit groaznica veste.  Alte 28 de persoane, dintre care cinci copii, au ajuns la spital cu răni mai uşoare sau mai grave, vineri dimineaţă. 

Citeste mai mult: adev.ro/o22yrx