zile busteni concerte

Patru zile de voie bună vor marca orașul Bușteni. Zilele localității au debutat astăzi începand cu ora 10.00, la Partia Kalinderu, unde se va desfasura Cupa Orasului Bușteni la Schi Alpin, competiție dotată cu premii în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei. În cadrul festivitatii de premiere, ocupantii primelor trei locuri vor primi, diplome, cupe, medalii, dar si premii in bani. Nu vor lipsi concertele, dar nici focuri de artificii. Mâine, timp de patru ore, cei prezenți pe pârtie vor schia gratuit.

Vineri, în intervalul 08.00 - 12.00, toți cei prezenți pe pârtie vor schia gratuit. Începând cu ora 12.00 vor avea loc concerte în aer liber susținute de: DJ Rynno și Sylvia, Marius Petrică Zgaianu și Amna.

Sâmbătă, 6 februarie 2016, începând cu ora 12.00, vor continua concertele în aer liber la Pârtia Kalinderu, unde vor urca pe scenă Alex Mațaev, Claudia Ghițulescu, Alessia, Andreea D, Daniel Iordăchioaie și Lidia Buble. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii, a anunțat Primăria Bușteni.

Duminică, 7 februarie 2016, în sala de sport  din cartierul Silva, publicul va putea asista la finala Cupei Oraşului Buşteni la Fotbal. Echipele înscrise în concurs (Zamora, Griviței, Valea Albă, Silva și Poiana Țapului) vor primi, în cadrul unei festivități, diplome, cupe, medalii, echipamente sportive, precum și premii în bani. Seria concertelor va continua și duminică, 7 februarie 2016, începând cu ora 12.00, la Pârtia Kalinderu, unde vor concerta Ornela Pasăre, Denisa Trofin și Viorica Macovei.