accident baltesti

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp la Bălțești. Un pieton a fost acroșat de un autoturism. În această dimineață un alt accident s-a produs pe strada Ștrandului din Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune.

 

La fața locului s-au prezentat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. În acest moment, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova acordă îngrijiri medicale pietonului rănit.

Tot astăzi, pe strada Ștrandului s-a produs un accident ca urmare a coliziunii a două autoturisme. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. O persoană a fost rănită, dar se pare că a refuzat transportul la spital. Traficul în zonă a fost dirijat.

Ieri, în aceeași zonă a avut loc un alt accident, tot ca urmare a coliziunii între două autoturisme. O tânără de 19 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu traumatism cranio-cerebral și o plagă frontală.

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...