După ce Tribunalul Prahova a admis cererea procurorilor de a-l aresta pe Ştefan Alexandru Ghibănescu, cunoscut în Breaza drept un individ violent, acesta a dispărut de la domiciliu. Până astăzi, Ghibănescu, implicat în mai multe scandaluri care au avut loc pe plan local, a fost cercetat sub control judiciar. 

 

UPDATE CUM ARATĂ CEL MAI VÂNAT PRAHOVEAN DE CĂTRE POLIŢIŞTI. A FOST DAT ÎN CONSEMN LA FRONTIERĂ

În această seară, mascații au desins acasă la Ghibănescu, pentru a-l băga după gratii. Acesta nu a fost găsit la domiciliu, așa încât poliția a instituit filtre în Breaza. 

 

Despre Ghibănescu, observatorulph.ro a scris încă din toamna anului trecut că este urmărit penal pentru proxenetism, camătă, organizare de lupte cu câini, şantaj şi lipsire de libertate. Chiar dacă este acuzat de aceste fapte, Ghibănescu nu este arestat, ci plasat sub control judiciar. În acelaşi dosar mai sunt cercetate alte cinci persoane, cunoscuţi în Breaza drept apropiaţi ai lui Ghibănescu. Conform rechizitoriului, bărbatul organiza lupte ilegale cu câini atât în curtea locuinţei sale, dar şi în alte localităţi din Râmânia, împrumuta bani cu camătă, iar când  venea ziua scadenţei pentru datornici, acesta nu se ferea să le ceară înzecit suma împrumutată. Prostituţia era o altă sursă de venit pentru Ghibănescu, procurorii menţionând în rechizitoriu că "în perioada februarie – iulie 2014, inculpatul Ghibănescu Ştefan Alexandru a înlesnit practicarea prostituţiei în străinătate de către numite C. Alexandra Ioana şi a obţinut de pe urma practicării prostituţiei de către aceasta suma de 22.810 lei." Banii erau trimişi de femeie prin Western Union pe numele lui Ghibănescu, dar şi pe numele unui apropiat al acestuia, Ştefan Radu Alexandru.

Citeşte întreaga poveste aici: Acuzati de camatarie si lupte de caini, judecati in libertate