consilier accidentat de masina ploiesti

Consilierul local a povestit că se îndrepta spre ședința Consiliului Local și circula pe trotuar, moment în care conducătoarea unui autoturism, în timp ce executa manevre de parcare a mașinii, a lovit-o cu oglinda retrovizoare.

 

Consilierul local Paula Drăgușin a reclamat inițial modul cum s-a realizat deszăpezirea la Ploiești. „A trece strada pe la trecerile de pieton este o mare aventură, dacă nu esti atent”, a spus consilierul local, susținând că, la Nord, apa rezultată din topirea zăpezii depășește glezna.

Pe trotuarul de pe Emil Zolla, vis-a-vis  se parchează mașini. (...) o doamnă m-a lovit cu oglinda retrovizoare, pe trotuar. Tot ea a fost foarte intrigată că ce căutam acolo”, a sesizat consilierul local, care ulteiror a povestit că a fost lovită în dreptul șoldului și câteva zile durerea a persistat, menționând însă că nu a depus plângere, pe motiv că „este foarte ușor să-i faci rău cuiva”. Sesizarea a fost adresată directorului SGU, căruia i s-a solicitat să ia măsuri pentru ca mașinile să nu mai fie parcate neregulamentar.