incendii prahova

Toate cele trei incendii au avut loc duminică. în cele trei incendii au murit două femei și un bărbat, iar o a patra victimă a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu arsuri la față și la antebraț.

 

Primul incendiul a izbucnit la o casă particulară din comuna Strachiojd, în jurul orei 05.20. Victima, un bărbat de 89 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul I și II, în zona feței și a antebrațului stâng. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Vălenii de Munte, de unde a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a rămas sub supravegherea medicilor.

Un al doilea incendiu a avut loc în satul Rotari, comuna Ceptura. Două autospeciale cu apă și spumă și mai mulți pompieri din cadrul ISU Prahova s-au luptat cu focul, iar când toată lumea a sperat că au încetat problemele, în locuință au fost găsite cadavrele carbonizate a două persoane, soț și soție. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Ploiesti.

În fine, cel de-al treilea incendiu s-a produs în jurul orei 11.30, în satul Drăgăneasa. După stingerea focului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unei femei în vârstă de 81 de ani.