cerere casatorie flchmob

O tânără din Ploiești a avut parte în această seară de o surpriză de proporții. Însoțită de prieteni a plecat la cumpărături, însă ajunsă într-un mall din centrul Ploieștiului a fost cerută în căsătorie, după ce viitorul partener de viață a organizat un flashmob, pe melodia "Marry You" a lui Bruno Mars.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, ajunsă în mall, unde trebuia să se întâlnească cu prietenul ei, Maria a observat că acesta nu mai răspunde la telefon minute în șir. La un moment dat, tânăra chiar a vrut să plece, îngrijorată de soarta iubitului. Doar la insistențele prietenilor, care vor fi și viitorii nași, Maria a rămas în magazin, moment în care mai mulți tineri de la Teatrul Ancuța au început să danseze pe celebra melodie „Marry You” a lui Bruno Mars.

Tensiunea a încetat când prietenul tinerii, Marcel, a apărut cu un imens buchet de trandafiri. Tânărul a îngenunchiat și a cerut-o în căsătorie pe Maria. Nu au lipsit emoțiile, dar nici inelul. Iar răspunsul din partea tinerei a fost garantat „DA”!

Marcel și Maria s-au cunoscut în urmă cu cinci ani. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a visat mereu la momentul în care va fi cerută în căsătorie. Iar acel moment a venit în această seară la mall. Cât despre Marcel, în vârstă de 26 de ani, acesta a mărturisit că s-a gândit mult timp la momentul în care își va cere în căsătorie viitoarea soție. A stat mult pe internet ca să vizioneze flachmob-urile făcute special pentru cererile în căsătorie. A plănuit totul singur și planul i l-a mărturisit numai celui mai bun prieten, care i-a fost și complice, și care îi va deveni și naș.

Tinerii au povestit că vor să se căsătorească în luna august, însă de abia acum cei doi vor începe pregătirile de nuntă. Cât despre planuri? Marcel și Maria își doresc copii și sănătate.

La plecare, tinerii au primit la pachet și urarea tradițională „Casă de piatră!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...