Primăria Câmpina vrea să mai amenajeze încă doua sensuri giratorii pe principalul bulevard din oraș și asta în afara celor două deja existente.

Conform proiectului de buget pentru anul 2016, au fost alocate sume de bani pentru realizarea unor studii de fezabilitate pentru un sens giratoriu la intersecția străzilor Mihai Kogălniceanu cu bulevardul Carol I, (intersecție ABC) și încă unul la intersezția Calea Doftanei cu același bulevard Carol I, ambele intersecții fiind în prezent semaforizate.

Practic pe o distanță de aproximativ 1,2 kilometri, șoferii din  Câmpina vor avea patru sensuri giratorii, dacă este să le amintim și pe cele din zona Fibec și de la ieșire din oraș spre Ploiești, despre care, spun reprezentanții Poliției Rutiere, vor fluidiza traficul în centrul localității.

Poate este important de amintit cât au costat aceste investiții  Câmpina: cel de la ieșire din oraș din dreptul benzinăriei ETU, 538.405 lei (fără TVA), lucrare executată de societatea Cast Bănești, iar cel de la Fibec, 350.000 lei, fiind realizat de societatea Matero Ama.