Răsturnare de situaţie în cazul Ioanei Condea, tânăra bătută cu bestialitate de către iubitul ei, anul trecut, în Germania. Mama fetei, Graţiela Condea, este acuzată că a furat banii din donaţii destinaţi fiicei sale.

 

ama Ioanei Condea, tânăra care a fost bătută cu bestialitate de proxenetul ei, este acuzată că ar fi furat banii din donaţii destinaţi recuperarii tinerei. Acuzaţiile sunt făcute chiar de către avocatul Ioanei, care este şi reprezentantul ei legal, în Germania.

Citește și VESTE TRISTĂ PENTRU PĂRINŢII PRAHOVENCEI MUTILATE DE IUBIT

Între timp, la un an şi 7 luni de când a fost bătută cu bestialitate, Ioana a ieşit din comă, dar este în stare vegetativă.“Nu mai este în comă, dar nu vorbeşte, nu mănâncă, nu se micşă. Este hrănită artificial şi inconştientă. Are nevoie de terapie“, a spus mama fetei, la Pro TV.

 

Citește și APELUL DISPERAT AL UNEI MAME, DUPĂ CE FATA EI S-A ARUNCAT DE PE O PASARELĂ PE DN1

 

Pe lângă aceste probleme, au apărut şi altele de ordin legal. Mama Ioanei este acuzată că şi-a însuşit banii din donaţii care ar fi trebuit să ajungă la tânără. “Am primit nişte acte prin care sunt anunţată că trebuie să returnez 28.000 de euro. Din donaţii s-au strâns 17.000. Avocatul Ioanei cere banii. Eu, când am vorbit cu avocatul, mi-a spus să nu dau banii din donaţii, pentru că ea are asigurare şi pensie acolo, şi mi-a spus să îi folosesc pentru a-i crea ei condiţii acasă. Şi am făcut acasă baie. Am renovat. Am chitanţe pe ce am cumpărat. Nu mai am niciun ban din donaţii. Problema este că nu am bani să merg în Germania la ea. Eu aş vrea să o aduc în România, mi-ar fi mai uşor să merg la ea. Aş vrea să aduc la un centru”, a mai spus Graţiela Condea, în emisiunea “La Măruţă”.
sursa: libertatea.ro
FOTO Ioana Condea, imobilizată la pat