caz prahova hipotermie

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, de la Plopu, a fost transportat ieri seară, cu o ambulanță, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu hipotermie medie, din cauza frigului.

 

Bărbatul se pare că a stat mai multi timp în frig, iar temperatura corpului i-a scăzut la 29,3 grade Celsius. Bărbatul a rămas internat la spital, sub supravegherea medicilor, care atrag atenția ca în această perioadă de cod galben, cu temperaturi extrem de scăzute, să se evite, pe cât posibil, expunerea la frig.

Acesta este a doua persoană care a avut probleme din cauza gerului. Marți un alt bărbat a ajuns la Spitalul Județean cu degerături la degetele de la picioare. Pentru că necesita internare pe o durată mai mare de timp, bărbatul a fost transportat la Spitalul Urlați.

 

Atenție, mare! Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute și ger în special dimineața și noaptea, până pe data de 25 ianuarie.

 

 

Eveniment
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Descoperire macabră, ieri seară, la Fulga de Jos

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Fulga de Jos a fost găsit spânzurat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul...