130.000 de lei fără TVA este dispusă să cheltuie Primăria Câmpina pentru repararea băncilor, coșurilor de gunoi, leagănelor și a panourilor de afișaj din parcurile din oraș, iar contractul va fi atribuit printr-o procedură de achiziție directă.

Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai mic. Suma alocată de la bugetul local pentru întreținera mobilierului urban  este considerabilă, având în vedere că în ultimii ani administrația publică locală a investit nu mai puțin de cinci milioane de lei pentru reabilitarea parcurilor și a pasajelor pietonale unde au fost montate bănci, coșuri de gunoi și aparate de joacă noi.

În afară de repararea mobilierului urban vechi, Primăria Câmpina va cheltui în acest an aproximativ 800.000 de lei pentru amenajarea unei noi zone de agrement situată în cartierul Câmpinița. Este vorba despre Parcul Durbac, iar proiectul a fost deja scos la licitație. Conform unui anunț postat pe site-ul Primăriei, "(...)Lucrarile propuse pentru realizarea parcului sunt de mai multe tipuri: structura alei, amenajari teren si vegetatie si instalatii. Aleile vor fi executate din dale de beton, delimitate de borduri de beton vibropresate. Mobilierul urban amplasat in lungul aleilor va fi din elemente produse de furnizori specializati. Parcul va avea urmatoarele dotari: banci  agrement parc si cosuri de gunoi. Se vor amenaja spatii de fitness si spatii de joaca (inclusiv dotari). Pardoseala din incinta locurilor de joaca va fi din covor de cauciuc. Se vor realiza garduri de delimitare incinta de lemn si un gard metalic ce va separa circulatia pietonala de cea rutiera. Se vor amenaja spatiile verzi si plantatii cu gazon. Se va realiza instalatie electrica pentru iluminatul exterior."