Trei proiecte importante a anunțat, astăzi, conducerea Consiliul Judetean Prahova, pentru atragerea de fonduri europene.

 

Este vorba de un pasaj suprateran pe centura Ploieștiului, la intersecția cu drumul care duce la Buda, realizarea unui centru de primiri urgențe la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești, dar și extinderea la patru benzi a pasajului de la ieșirea din Ploiești pe DN72.

Proiectele ar urma să fie realizate cu fonduri europene, fără să fie dat un termen pentru începerea efectivă a lucrărilor.

Tot astăzi, vicepreședintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat ca 200.000 de lei din bugetul județului vor fi alocați anul acesta pentru realizarea unei proiectari necesare construcției unei clădiri noi la Spitalul Județean Ploiești.

 

Clădirea va avea doua etaje, întinse pe o suprafața de aproape 3.000 de mp și va găzdui secțiile exterioare ale județeanului, care functioneaza acum în mai multe imobile necorespunzătoare (Boldescu, Buna Vestire, obor).
foto cu carater ilustrativ

VIDEO Proiectele propuse de CJ Prahova pentur atragerea de fonduri europene

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...