degeraturi

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, avea degerături de gradul I și II la membre. Nu este prima dată când bărbatul ajunge la spital cu această problemă.

 

Bărbatul a fost găsit în stare gravă ieri, în jurul orei 10.20, pe strada Chimiei din Ploiești. Oamenii care l-au văzut au sunat la 112, iar cu o ambulanță a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Bărbatul avea degerături de gradul I și II și a rămas sub supravegherea medicilor. Nu este prima dată când ajunge la spital cu degerături. Din cauza degerăturilor, în trecut, i-au fost amputate degetele de la unul dintre picioare. Ulterior, având în vedere că necesită spitalizare pe o durată mai mare de timp, bărbatul a fost transferat la Spitalul din Urlați.

În cursul zilei de ieri cinci persoane fără domiciliu, găsite la Gara de Vest, au fost transportate la adăpostul de noapte al Primăriei Ploiești, unde primesc cazare, dar și posibilitatea de a face o baie caldă. Alte trei persoane au fost transportate de la Spitalul Județean Ploiești la adăpost.