ninsori prahova

După ce ninsorile abundente au dat bătăi de cap autoritățile, două drumuri județene fiind închise, iar aproape 3.100 de prahoveni nu au avut curent electric, veștile meteorologilor sunt bune.

 

Prahova a ieșit de sub codul portocaliu. Meteorologii au emis un nou cod, dar galben, care va fi valabil până astăzi la ora 18.00. „În a doua parte a zilei de duminică, 17 ianuarie în estul şi în centrul Munteniei, în Dobrogea şi în sudul şi centrul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură va continua să ningă moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea”,, este anunțul meteorologilor.

La ora 14.00, la Ploiești este convocat un nou comandament județean, ocazie cu care se va analiza situația ninsorilor la nivelul întregului județ. În cadrul comandamentului se va lua în discuție și dacă or fi întrerupte cursurile școlare mâine”, a anunțat Rodica Paraschiv, prefectul județului.

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...