lucian bute cununie busteni

După ce mai multe vedete au ales să se căsătorească la Bușteni, zeci de cupluri din toată țara au luat cu asalt stațiunea ca să facă același lucru. Numai anul trecut, din totalul cununiilor oficiate la Bușteni, în 20% din cazuri a fost vorba de tineri din alte județe ale țării, dar și din București.

 

Dacă la Ploiești este mai greu să oficializeze cununia în alt loc frață de Casa Căsătoriilor, taxa în acest caz fiind de 1.500 de lei, la Bușteni se înregistrează o avalanșă de cununii în care tinerii sunt din alte colțuri ale țării.

„După nunta Alinei Dumitru și a lui Lucian Bute, care au devenit și cetățeni de onoare ai orașului, am primit foarte multe cereri din Galați, Otopeni, București, ba chiar și din Ploiești au fost câteva. Tinerii fie vorba vcor ca acea cununie să aibă loc la Castelul Cantacuzino, fie la Primăria Bușteni”, ne-a declarat Emanuel Savin, primarul orașului Bușteni.

Dar nu este vorba numai de cununii. Unii tineri, îmbrăcați la patru ace, mireasa purtând rochie de mireasă și iar ginerele în costum, vin numai să se fotografieze și să aibă o amintire. Unii urcă chiar la Crucea Caraiman, alții fac fotografii la Castelul Cantacuzino, iar unii preferă să aibă amintiri pe pârtie sau pe cărările muntelui.