Înființat anul trecut după îndelungi discuții, Clubul Sportiv  Câmpina (CSC) își caută un președinte de mai multe luni. Administrația publică locală, în subordinea căreia se află clubul, a organizat anul trecut un prim concurs pentru ocuparea postului de președinte, dar fără succes.

Înființat anul trecut după îndelungi discuții, Clubul Sportiv  Câmpina (CSC) își caută un președinte de mai multe luni. Administrația publică locală, în subordinea căreia se află clubul, a organizat anul trecut un prim concurs pentru ocuparea postului de președinte, dar fără succes.

Singurul concurent care s-a arătat interesat, Adrian Stoican, instructor de inot, nu a fost admis pentru că nu îndeplinea una dintre condițiile impuse de comisie, și anume vechimea de minimum trei ani într-un post de conducere. 

Concursul a fost reluat și în acest an, astfel că cei interesați pot să-și depună dosarele până în data de 19 ianuarie. Surse din cadrul administrației publice locale au precizat că nici de data aceasta nu s-a înghesuit nimeni să-și anunțe participarea, dar mai este o săptămână până la data limită. Aceleași surse au precizat că acest post a stârnit interesul unor sportivi de renume din Prahova, dar care au renunțat să se implice atunci când au aflat că salariul nu depășeste 1500 de lei lunar.

Pe de altă parte, nici condițiile impuse de comisia de examinare pentru a fi admis la concurs nu sunt deloc puține, studiile de specialitate (studii de lungă durată în domeniul educație fizică și sport și vechime într-un post de conducere în domeniul sportiv) fiind de fapt cele care alungă posibilii candidați.