alerta meteo

Vești rele de la meteorologi! O nouă atenționare meteo a intrat în vigoare ieri și este valabilă până astăzi, la ora 20.00.

Potrivit ANM, în acest interval vor fi precipitaţii în toată ţara. „În regiunile sud-estice şi în sudul extrem vor predomina ploile, în nordul şi centrul Moldovei, în zonele montane şi submontane vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului vor fi precipitaţii mixte. Se vor cumula cantităţi de apă de peste 10...15 l/mp. Local se va semnala polei”, se arată în informarea meteorologică. Vântul se va intensifica îndeosebi în regiunile sud-estice şi estice, cu rafale de 50...60 km/h.

UPDATE: De la ora 12.00, până mâine la ora 06.00, va intra în vigoare încă o atenționare meteo, de lapoviță și ninsori. „În intervalul menţionat, în regiunile estice vântul va avea intensificări cu viteze de 60...70 km/h. În Moldova va ninge viscolit şi se va depune strat nou de zăpadă de aproximativ 10...15 cm. În Dobrogea şi estul Munteniei ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare, trecător viscolită în cursul nopţii. În restul ţării vor fi precipitaţii mixte. Izolat se va mai depune polei”, a anunțat ANM.

 

 

Social
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Testare gratuită a stării de sănătate la Ploiești

Asociaţia  Diabeticilor  din  Prahova   va organiza joi, 19 octombrie , intre orele 9:30-10:30, o campanie de testare gratuita a glicemiei /tensiunii arteriale/greutatii corporale la Winmarkt, et.1, zona...