baraitaru

Zăpada căzută în ultimele două zile creează deja nemulțumiri în rândul prahovenilor care locuiesc la țară. În ciuda faptulu că ninsoarea s-a oprit încă de azi-noapte, drumul județean care leagă comuna Drăgănești de DN1 D arată în continuare ca în poveștile bunicii, spre disperarea sutelor de șoferi care tranzitează zona. 

 

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis o fotografie făcută în această dimineață la ieșire din localitatea Bărăitaru spre comuna Drăgănești, pe DJ 100B. ”Drumul ăsta n-a văzut pic de material antiderapant. Uitați-vă cum arată. E o adevărată bătaie de joc!”, este de părere Cristi, cititorul care ne-a trimis fotografia alăturată. 

Respectivul tronson de drum s-a mai aflat anul trecut în atenția opiniei publice din cauza sutelor de gropi prezente aici. Citește și: Cum arata un drum judetean pe care si vacile si-ar rupe picioarele

 

Situația nu a fost deloc roză în această dimineață nici pe DN1 B. La primele ore ale dimineții, în ciuda faptului că utilajele de deszăpezire acționau deja între Albești și Bucov, stratul de zăpadă și gheața de pe carosabil a făcut ca viteza de deplasare a mașinilor să nu depășească 25 km/oră. 

 

 

 

 

Social
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

A nins în Bucegi. La Babele au fost - 6 grade

A nins în Bucegi. La Babele şi vârful Omu temperatura a coborât la minus 6 grade. Pe crestele montane de pe Valea Prahovei, la peste două mii de metri altitudine, a căzut lapoviţă şi ninsoare. După...