cfr trafic calatori

Trenurile de călători circulă cu viteză redusă şi ajung la destinaţii cu întârzieri de zeci de minute, din cauza zăpezii şi a gerului, dar nu sunt trenuri anulate pe nicio magistrală.

Circulaţia feroviară se desfăşoară în continuare în condiții de iarnă. Până la acestă oră nu au fost anulate trenuri din cele peste 1200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară, a anunțat CFR Călători.

 În această dimineaţă au sosit în Gara de Nord Bucureşti cu întârzieri de aproximativ 60 de minute, următoarele trenuri: IR 1742, Satu Mare – Oradea – București şi IR 1782, Piteşti – Bucureşti Nord, iar IR 1696, Timişoara Nord – Bucureşti Nord, cu 40 minute întârziere.

CFR Călători a anunțat că sunt posibile şi alte întârzieri şi/sau modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. De altfel, la scurt timp după emiterea comunicatului de presă, CFR Călători a anunțat că „din motivite tehnice, doua trenuri vor pleca din Gara de Nord Bucuresti cu o intarziere de peste 40 de minute: IR 1783 Bucuresti Nord - Pitesti si IR 1521 Bucuresti Nord - Pausa”.