Explozie în comuna Puchenii Mari. O femeie s-a ales cu arsuri grave

explozie
explozie
Fotografie cu caracter ilustrativ

În această dimineață, în jurul orelor 08:30, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 s-a primit un anunţ despre producerea unei explozii neurmată de incendiu, la o locuinţă particulară, în comuna Puchenii Mari. După executarea recunoaşterii s-a stabilit că a avut loc o acumulare de gaze de la o butelie. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Explozia s-a soldat cu o victimă, femeie, în vârstă de 62 ani cu arsuri de gr. II  pe faţă şi membre superioare, fiind asistată la locul evenimentului şi transportată de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Ploieşti, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Explozia a avut loc ca urmare a unor scăpări de gaze de la un racord improvizat, în contact cu flacără deschisă. În urma deflagraţiei au fost distruse un perete al bucătăriei şi ferestrele încăperii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău