Atelier de creație pentru copii la Dumbrava

0
actiune pentru copii la dumbrava

actiune pentru copii la dumbrava

Vineri, 7 august 2015, în cadrul programului educaţional ”Vacanţa Mare Altfel”, la Şcoala din comuna Dumbrava s-a desfăşurat, în parteneriat cu Fundaţia Victoria, un foarte interesant atelier de creaţie.

Domnul profesor Gheorghe coordonatorul acestui proiect susține că vizita şi implicarea celor de la Fundaţia Victoria din Urlaţi survine în urma unui parteneriat, în cadrul căruia copii de aici de la şcoala au participat la Conacul Bellu din Urlaţi la evenimentul ”Tabără de creaţie pentru o zi”, eveniment în cadrul căruia copiii au creat zmeie şi au făcut pictură pe piatră. Revenind la acţiunea de vineri, micuții au creat măşti şi păpuşi din carton şi materiale textile, s-au recitat poezii, s-a dansat şi s-au cântat cântecele, iar toţi copiii au fost pe deplin încântaţi de implicarea lor în astfel de activităţi, manifestându-şi totodată dorinţa şi disponibilitatea de a participa la următoarele acţiuni care se vor desfăşura în cadrul proiectului ”Vacanţa Mare Altfel”, dar şi cele desfăşurate în parteneriat cu Fundaţia Victoria !

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău