Cine vrea să preia ștrandul de la Casa Tineretului Câmpina

strand campina

strand campina

Oportunitate nesperată pentru câmpineni. Un investitor din Ceptura, specializat în afaceri cu restaurante și cluburi de lux, vrea să preia piscina de la Casa Tineretului din Câmpina, pe care să o transforme într-un spațiu de recreere estival cel puțin decent. Aflat într-o evidentă stare de degradare, ștrandul descoperit de la intrare din Câmpina, de altfel unicul de acest tip din oraș, este administrat de Casa Tineretului, instituție aflată în subordinea Consiliului Local Câmpina. George Stanciu, administratorul societății S.C. Joes Top Impex S.R.L. Ceptura a trimis recent o scrisoare de intenție Primăriei Câmpina în care și-a arătat interesul să preia ștrandul de la Casa Tineretului în baza unui contract de asociere în participațiune. Dacă acest plan se va concretiza ține doar de voința consilierilor care urmează să dezbată proiectul de hotărâre, joi, 30 iulie, în timpul ședinței ordinare de Consiliu Local.

Cine este și ce vrea George Stanciu
George Stanciu, reprezentantul S.C. Joes Top Impex S.R.L. Ceptura, este un investitor cu multă experiență în acest gen de afacere. A preluat și modernizat în ultimii ani mai multe cluburi, multe dintre acestea dotate cu piscină, pe care le-a adus la un nivel de patru – cinci stele. Este suficient să amintim clubul Vanity din București, Sky Păulești sau Diamond Club Ciorani. Stanciu a propus administrației locale ca, prin intermediul unui contract de asociere în participațiune să transforme ștrandul de la Casa Tineretului într-un centru de recreere de lux de genul celor menționate anterior. Omul de afaceri din Ceptura se angajază prin contract să facă o investiție de minimum 70.000-80.000 de euro pentru a aduce locația la standarde de cel puțin patru stele. „Ori fac ceva de lux ori nu mai fac deloc," este premisa de la care pornește în afacere Stanciu.

Proiectul este ambițios și prevede pe lângă modernizarea piscinei și amenajarea unui restaurant, a unui beach bar, a unei zone destinată sporturilor de vară și, evident cosmetizarea plajei, acum doar un teren acoperit cu gazon neîngrijit.

„Asocierea propusă constă în punerea la dispoziție a ștrandului de la Casa Tineretului (construcție și teren) din partea autorității locale, iar asociatul secund va contribui cu suma de minim 70.000 euro ce va fi utilizată pentru modernizarea ștrandului existent, construirea unei facilități de clorinare și filtrare a apei, pentru dotarea cu șezlonguri și baldachine, construirea unui restaurant, realizarea de noi vestiare și grupuri sanitare, construirea unui bar de plajă, o zonă destinată activităților sportive de plajă," se arată în proiectul de HCL care urmează să fie dezbătut în cadrul ședinței de CL.

"Intențiile mele sunt cât se poate de serioase. Eu asta fac, cu asta mă ocup de zece ani de zile. Preiau și modernizez cluburi și piscine. Ori fac ceva de lux, ori nu mai fac nimic, altfel nu se poate. La Câmpina am depus documentația necesară, proiectul, așa cum urmează să arate clubul, cu restaurant sub nuc, cu 250 maximum 300 de sezlonguri, placarea cu ceramică a bazinului, sistem de iluminat etc. Ne angajăm prin contract ca la data de 1 iunie 2016 să deschidem piscine, altfel pierdem banii, " a declarat Stanciu.

Este o oportunitate pentru un oraș, iar intenția omului de afaceri ar trebui tratată ca atare, atâta vreme cât administrația publică locală nu a fost în stare în ultmii 20 de ani nu să modernizeze, ci măcar să repare sau să creeze cel puțin condiții decente la acest ștrand, din această vară, singurul din localitate. 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău