Cum arată Cornu, comuna unde plouă cu bani de la guvern

0

În

În guvernările PSD, comuna Cornu a beneficiat de zeci de milioane de euro, fonduri alocate direct de la bugetul de stat prin semnătura unor miniștri sensibili la nevoile comunității de VIP-uri din politica dâmbovițeană.

Citește și TREI MILIOANE DE EURO, DIN CELE ŞASE ALOCATE DE DRAGNEA SATELOR DIN PRAHOVA, AJUNG LA CORNU
Mulți dintre cei care ajung în comuna Cornu sunt impresionați atât de vilele ridicate în ultimii 15 ani de politicieni, cât și de infrastructura impecabilă. Fără a avea vreun parc industrial care să aducă la bugetul local fonduri necesare dezvoltării, Primăria Cornu a fost "norocoasa" beneficiară a unor fonduri uriașe de la București și a atras peste 11 milioane de euro din fonduri nerambursabile (pre și post aderare). De exemplu, aici va fi construită o centrală fotovoltaică, prin Programul Operațional Sectorial 'Creșterea Competitivității Economice'. Proiectul are o valoare totală de 38.270.610 lei, iar obiectivul principal este acela de a acoperi consumul de energie electrică pentru toate instituțiile și obiectivele publice din comuna Cornu. Tot pe la Cornu trece până și "Drumul fructelor", un program al Consiliului Județean Prahova 
Situația fondurilor atrase de Cornu, postată pe site-ul primăriei

height=435

De mulți ani, Cornu arată ca o comună din Elveția: străzile sunt impecabile, toate instituțiile publice au fost renovate, iar locuitorii beneficiază de toate utilitățile, inclusiv canalizare. Bugetul generos i-a permis în acest an primarului Corneliu Nanu să finanțeze cu 80.000 de lei echipa ACS Cornu la care joacă fotbaliști împrumutați de la cluburi importante, printre care se numără și Rapid. Imaginile de mai jos, postate de un turist pe site-ul amfostacolo.ro, sunt elocvente pentru "mica Elveție" din Prahova:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău