Locuieşti la casă? Fereşte-te de această înşelătorie!

0

Un

Un cititor al observatorulph.ro atrage atenţia asupra unei noi metode, prin care sunt înşelaţi cetăţenii care stau la casă.

„Atenţie la această escrocherie!!!! Se întâmplă în special la comune, strigă la poartă câţiva bărbaţi de etnie romă, se recomandă ca fiind nişte vopsitori din Brăila şi se oferă să-ţi vopsească tabla de pe casă. Ei au observat că e ruginită înainte să te strige, îţi fac o ofertă destul de convingătoare şi dacă accepţi s-a terminat cu liniştea ta. Oamenii ăştia folosesc pentru vopsit ceva de culoare argintie cred că e oxid de plumb şi un pulverizator din ăla de mână , îţi spun că intra o cantitate infimă, tu accepţi, iar când se apucă intra mai mult , preţul lucrării crescând şi asta din mai multe motive motive:

  1. Ţi-au spus că intră mai puţin ca să te agaţe.
  2.  Când se apucă de vopsit, pulverizează şi prin aer ca să fie "bine".
  3. Minunea de vopsea este ţinută în bidoane de 5 litri (cer cam 300 ron la bidonul consumat) care nu mai sunt transparente şi nu ştii cât este în acel bidon, chiar dacă ţi-a fost prezentat unul plin ,celelalte sunt făcute să fie "bine".
  4. Substanţa în cauză este diluată corespunzător planului de afaceri şi venitului estimat şi la prima brumă se va duce de suflet. În concluzie nu vă băgaţi în cârd cu astfel de oameni pentru că nu veţi mai avea linişte,cu greu am scăpat de ei, aceşti indivizi umblă în haită de 4-6 -8persoane cu două maşini, una de Brăila, dar nu am reuşit să-i citesc numărul. Cealaltă era un Cielo verde închis cu număr de Prahova, PH 69 HTP. Ochesc şi curţile în care văd oameni neajutoraţi şi din care eventual pot sustrage ceva, dacă nu pot vopsi.", ne-a transmis Lucian Petru Manta pe adresa redacţiei.

Nu uita! Observatorulph.ro încurajează jurnalismul civic! Dacă ai fost victima unui abuz, ai surprins o situaţie care îţi lezează drepturile sau eşti nemulţumit de felul în care te tratează autorităţile, trimite-ne informaţiile tale pe adresa redactie@observatorulph.ro. Poţi scrie chiar tu ziarul de azi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău