Sinaia pe pârtie, provocarea schiorilor la final de sezon

0

Primăria oraşului Sinaia organizează, în perioada 28 februarie – 01 martie 2014, cea de a IX -a ediţie a Cupei de schi alpin “Sinaia pe pârtie” care se va desfăşura în Valea Soarelui.

Concursul se adreseză tuturor sinăienilor care îndrăgesc şi practică acest sport de iarnă. 
Vlad Oprea: “Sinaia se definește prin munte și schi. Acest eveniment sportiv a devenit, pe parcursul ultimilor nouă ani, cel mai bun prilej de întâlnire al tuturor schiorilor sinăieni. Este o bucurie să vezi cum tradiția acestui sport de iarnă a fost transmisă din generație în generație în familiile sinăiene, o plăcere să admiri dansul seniorilor și curajul celor mici. Vă aștept deci, pe 28 februarie sus pe munte, pentru un eveniment 100% despre și pentru Sinaia.
An de an numărul participanţilor la acest concurs este în creştere, ajungând în ultimii ani la peste 400 de sinăieni înscrişi. 
Participanţii vor concura pe grupe de vârste. În prima grupă se pot înscrie copiii până la vârsta de 7 ani, iar următoarele grupe sunt: 7-10 ani ; 11-15 ani; 16-20 ani: 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani; ultima grupă va fi formată din concurenţi peste 70 de ani. În prima zi a concursului va avea loc proba de slalom special, iar a doua zi cea de slalom uriaş.
De asemenea, pot participa şi persoanele care sunt legitimate la cluburile sportive din Sinaia.
Participanţii la acest concurs vor avea parte de două zile de schi cu gratuitate pe toate instalaţiile de transport pe cablu: telegondolă, telecabină şi telescaun.
Concurenţii care nu au echipament de schi pot obţine, ca şi în anii trecuţi, pe baza cărţii de identitate un echipament gratuit, pus la dispoziţie de către  Eskimo's Ski School.
Câştigătorii vor fi premiaţi sâmbătă  01 martie, cu premii în sume de bani cuprinse între 100 şi 300 lei, diplome, cupe şi medalii.În organizarea concursului s-au implicat, ca în fiecare an, echipa Salvamont Sinaia și Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia. Ne-au sprijinit, oferind transportul pe cablu gratuit SC Transport Urban Sinaia SRL și Teleferic Prahova SA. Sperăm ca vremea să fie bună, cu mult soare, pentru că distracţia este garantată.
sursa: Primăria Sinaia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău