Sute de solicitări, în weekend, la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova. Starea victimelor din accidente rutiere

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova au fost solicitate, în weekend, la sute de intervenții, inclusiv la accidente rutiere. Mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

- Publicitate -
- Publicitate -

La Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova s-a lucrat la foc continuu în weekend. Timp de trei zile, respectiv vineri, sâmbătă și duminică, echipajele medicale s-au deplasat la peste 900 de solicitări.

Vineri, 17 martie, echipajele medicale au fost solicitate la 306 intervenții de urgență, inclusiv la două accidente rutiere care s-au produs la Vălenii de Munte și în Cartierul Mitică Apostol din Ploiești. O tânără în vârstă de 20 de ani a necesitat transportul la spital fiind diagnosticată la locul accidentului cu traumatism cranio cerebral, traumatism abdominal și traumatism la gleznă.

Ziua de sâmbătă, 18 martie, a fost cu mult mai aglomerată. Numărul intervențiilor în regim de urgență a crescut la 348, fiind înregistrate și opt accidente rutiere soldate cu nouă persoane, dintre care doi copii și trei tineri, au fost transportați la spital.

- Publicitate -
- Publicitate -

Unul dintre cele mai grave accidente produse sâmbătă a avut loc pe Șoseaua Nordului din Ploiești. Două persoane, respectiv o mamă și copilul acesteia, au fost lovite de un autoturism.

Citește și: Starea victimelor din accidentul produs, sâmbătă, în Ploiești, de un șofer care a ieșit pozitiv la DrugTest

Un al doilea accident grav s-a produs, sâmbătă noapte, la Mălăeștii de Jos, comuna Dumbrăvești. Cinci persoane, printre care și un copil în vârstă de 9 ani, au fost transportați la spital.

Prima victimă, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost diagnosticată de echipajul medical ajuns la fața locului cu traumatism cranio-facial și traumatism la picior.

- Publicitate -
- Publicitate -

O a doua victimă, un bărbat în vârstă în vârstă de 34 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral și traumatism la o mână.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism toraco-abdominal și traumatism la picior.

O a patra victimă, o tânără în vârstă de 29 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism la coloană, iar copilul în vârstă de 9 ani prezenta un traumatism la mână și un traumatism la picior.

- Publicitate -
- Publicitate -

Citește și: Accident în Dumbrăvești, cu două autoturisme implicate

Un al treilea accident soldat cu victime s-a produs sâmbătă, în jurul orei 19.00, la Dumbrava. Două victime, o tânără în vârstă de 17 ani, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Dacă tânăra prezenta un traumatism cranio cerebral minor, tânărul nu prezenta marcă traumatică.

Duminică, 19 martie, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate la 339 de intervenții în regim de urgență. În trei cazuri a fost vorba de intervenții la accidente rutiere care s-au produs pe raza localităților Valea Călugărească, Ploiești (strada Șoseaua Vestului) și la Urlați. Cele trei victime implicate în accidente rutiere au refuzat transportul la spital.

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

Exit mobile version
- Publicitate -