Cod galben de ninsori în zona de munte din Prahova

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori, care a intrat în vigoare, marți, de la ora 06.00, fiind anunțate ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în zona de munte, inclusiv în Prahova.

Avertizarea de cod galben de ninsori este valabilă până miercuri, 8 decembrie, ora 18.00.

„În intervalul menționat, în sudul și estul Transilvaniei, nordul și centrul Moldovei precum și în zonele de munte vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare.

Se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană.

În zona montană înaltă, iar pe arii restrânse și în Moldova, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea”, a anunțat ANM.

La munte, în Prahova, la altitudini de peste 1500 de metri, sunt așteptate ninsori consistente.

Marți, 7 decembrie, temperatura minimă înregistrată la Vârful Omu a fost de -10 grade Celsius, însă, din cauza vântului puternic, pe creste s-a resimțit mult mai scăzută.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău